Bedankt voor uw hulp gedurende de Corona crisis

Sinds het begin van de Corona crisis zijn wij benaderd door behoorlijk wat mensen die samen met ons de schouders eronder willen zetten om ervoor te zorgen dat het werk van Voedselbank Regio Oosterhout gecontinueerd kan worden. Hiermee zijn we in de gelukkige situatie dat bijvoorbeeld zich nieuwe vrijwilligers aanmelden, daar waar we helaas een aantal van onze vaste oudere vrijwilligers in het kader van veiligheid gevraagd hebben thuis te blijven.

Er zijn ook anderen die vers fruit zoals appels, peren, sinaasappels, verse groenten of houdbare producten af komen geven. Op een andere plaats op deze website kunt u zien met welke producten u ons kunt ondersteunen.

Daarnaast hebben de besturen van de gemeenten binnen ons verzorgingsgebied, zich aangesloten bij ‘de coalitie om medemenselijkheid te mobiliseren’. Hieraan neemt ook woningbouwstichting Thuisvester deel. Zij verzorgen een deel van ons transport. Daarmee is de leverbetrouwbaarheid van de eerste levensbehoeften, maar ook de inzet van voldoende vrijwilligers de komende periode gewaarborgd.

Ook zijn er bedrijven die voor het eerst of in nog ruimere mate dan voorheen ons ondersteunen door kwalitatief prima voedsel ter beschikking te stellen. Ook een horecaonderneming stelde zijn vriescel ter beschikking.

Tenslotte zijn er particulieren, bedrijven, kerken, instellingen en anderen die ons op een bijzondere wijze financieel ondersteunen.

Laten we niet vergeten dat daarbij onze vrijwilligers zich ook in deze periode dagelijks blijven inzetten. Dit doen zij met een zeker risico voor hun eigen gezondheid. Ook voor hen is een dik applaus op zijn plaats!

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage! We hebben nog een lange tijd te gaan, maar alleen samen gaan we deze crisis overwinnen.